За нас

Салон 29

Салон29 е компанија чија основна дејност е проектирање и опремување на деловни простории со канцелариски мебел.

Основана е во 1989год., и во соработка со светски познати производители на мебел како што се: NEW FORM, DELLA ROVERE, FULL MOBILI, LAS MOBILI, CERANTOLA DESIGN OFFICE, PARRI, SEPOINT, BRADO и др. започна да дистрибуира канцелариски мебел по целата територија на Република Македонија и на Балканот. За неколку години компанијата стана најголем увозник на канцелариски мебел од Италија.

Денеска САЛОН29 има најголем салон за канцелариски мебел во Македонија од 300м2, лоциран во непосредна близина на центарот на градот. Мебелот и столиците , кои ги дистрибуираме ги поседуваат сите светски сертификати за квалитет, резервни делови и гаранција.

Главните параметри по кои се раководи нашиот тим се прецизност и транспарентност према нашите клиенти, постојана залиха и резервни делови и формирање на дизајнерски простор и среќна работна атмосфера.

Сертификати