Услуги

Проектирање

Создаваме здрава архитектура во работниот простор. Колку светлина треба да има вашата канцеларија, за вие да не се чувствувате безенергично?

Каква композиција да се направи со сите елементи, за просторот среќно да функционира? Боја, материјали, акценти, идентитет ? Нашите архитекти знаат да ја направат вашата канцеларија - место без стрес.

Сервисирање на столици и мебел

САЛОН29 држи на лагер делови и компоненти за столиците и мебелот со кои работиме, така што вршиме сервисирање на оштетувањата на нашата роба.

Истотака, вршиме и претапацирање на Вашите столици и фотељи со нов материјал кој вие ќе го изберете.